Uniquesfeer

Warme diensten voor jou!

Unique Sfeer geeft rust en ontzorgd!

We staan graag voor je klaar op verschillende sfeer-gebieden. Wat past er bij jou?

Van een eenmalige gezellige workshop of kinderfeestje tot laag drempelig advies voor woninginrichting op maat waar je heel lang plezier van hebt. Voor verhuizing of verbouwing helpen we je graag op weg naar de juiste sfeer voor jou in je (nieuwe) woning. We maken samen van een spannende periode, een warme periode met een glimlach naar je nieuwe woonplek. We helpen graag organiseren. Wat mag mee en wat niet, waar gaan we het opbergen. We zorgen voor rust en een warme sfeer.
We gaan op zoek naar alles waar jij blij van wordt. Eerst op papier inzicht geven waar we samen aan werken en vervolgens het uit gaan werken met hulp bij het shoppen en afstylen. De juiste keuze van kleur en materiaal. Een interieur wat voelt als een warm jasje. We ontzorgen en zorgen voor de juiste warme sfeer voor jou, zodat al je positieve energie optimaal kan stromen in een mooie woonomgeving. Een gelukkiger leven voor jou en/of je partner/gezin. Ieders wensen komen aan bod en we zullen snel aanvoelen waar we samen heen willen. We bieden toegankelijke interieurstyling. Ben je nieuwsgierig hoe wij dit gaan doen?

Voor meer info over advies voor je woninginrichting; klik hier

Als je omgeving op orde is, kunnen we ook gaan kijken of we nog meer rust kunnen brengen middels een BARS-behandeling. Daar zijn heel veel mensen razend enthousiast over. Een leven voor en een leven na een BARS-behandeling, zoveel kan het doen. Ben je nieuwsgiering?

Voor BARS-behandeling; klik hier

Voor een workshop mozaïeken; klik hier

Voor een kinderfeestje mozaïeken;  klik hier

Voor andere leuke kinderfeestjes; klik hier

De juiste sfeer in en om jou is ons doel.

Fotoalbum

Klik op een foto om een uitvergroting te zien. Je kunt het album dan tevens als slideshow bekijken.