Uniquesfeer

Kinderfeestje mozaieken

Ben je ook zoek naar een leuke creatieve invulling voor een kinderfeestje? mozaïeken is de oplossing!

Wil jouw zoon of dochter ook een dag een echte kunstenaar zijn? Net zoals Gaudi ooit eens was? Een middag lekker knutselen met mooie kleuren en de fantasie de vrije loop laten? Mozaïeken is erg leuk om te doen voor zowel jongens als meisjes, het lukt altijd en wordt altijd mooi. Met echte tegeltjes, een echte hamer en ook echt voegsel gaan de kinderen werken tot een kunstwerk wat helemaal af is aan het einde van dit kinderfeestje. Mozaïeken is een ouderwetse kunstvorm die in dit kinderfeest opgevrolijkt wordt door gebruik making van diverse moderne materialen. Eindelijk mogen de kinderen iets kapot maken….zonder dat vader of moeder of wie dan ook boos wordt! Ook mag er geknoeid worden, liefst zo min mogelijk natuurlijk….

Voor dit leuke creatieve feestje betaal je slechts € 109,95 voor 8 kinderen, uitbreiding is mogelijk extra kosten van € 10,= per kind. Kids & Fun heeft dit leuke feestje voor je klaar staan, kijk maar eens op die site ook voor andere feest ideeën. klik hier

Wat is inbegrepen tijdens kinderfeestje op locatie in Den Dungen of elders;

  • 2,5 uur durend kunstzinnig programma
  • ondergrond in overleg, bijv. dienblaadje of hartje
  • veel mooie kleuren tegeltjes om kapot te slaan
  • gebruik van div. leuk ander materiaal zoals glasnuggets
  • lijm en voegsel
  • wat te drinken met wat te snoepen erbij

We maken er samen een onvergetelijke creatieve middag van!
Heb je geen vervoer? Dan kan het feestje bij jou thuis met hulp van ons, evt. meerprijs in overleg. Of wil je thuis zelf aan de slag met een groepje kinderen? ook dat kan, kijk verder themakist mozaïeken.

Direct reserveren via Kids & Fun!! onderdeel van Unique Sfeer

Fotoalbum

Klik op een foto om een uitvergroting te zien. Je kunt het album dan tevens als slideshow bekijken.