Uniquesfeer

Wie is Unique Sfeer

EVEN VOORSTELLEN:

anja1Ik, Anja van Bers, ben erg gevoelig voor sfeer. Het werken met mensen en het delen van- en in sfeer is mijn passie. Het begon met het geven van workshops- en kinderfeestjes. Voor ons onderdeel Kids & Fun geldt “ieder feestje, een feestje!”  Dit onderdeel heeft mij van 2015 tot nu doen groeien.

Nu 2021 is het tijd om me creatief verder te gaan ontwikkelen in o.a. verhuizing met woninginrichting.  Het 2 keer bouwen van een woonhuis (landelijke stijl) en het verbouwen van een monumentaal pand gaf me veel energie en ervaring op dat gebied. Verhuizingen vond ik heel erg leuk. De onlangs afgeronde cursus maakt het mogelijk om er voor jou mee aan de slag te gaan, middels simpele tools komen we er snel achter wat jou blij maakt. We gaan er daarna samen low-budget aan werken. Iedere sfeer is bespreekbaar en we ontzorgen graag tijdens een periode van verbouwing of verhuizing.

Je budget is nooit te laag want rommelmarkten bezoeken doen we graag. Wellicht kiezen we er voor om oude spullen op te knappen.

Leven in de juiste kleur- en sfeerstelling, die je vrolijk maken, zijn heel belangrijk. We helpen je heel erg graag bij het creëren van jouw persoonlijke wauw sfeer.

Heeft je innerlijk systeem ook wat rust nodig, dan kun je een Access BARS behandeling ontvangen met aanvulling van informatie over je geboortedatum. Via de wetenschap van Numerologie kun je jezelf heel goed leren kennen. Hoe beter je jezelf kent, hoe gelukkiger je door het leven gaat.

Laat ons je helpen om de juiste sfeer in en om jou te creëren. Blije, tevreden gezichten tijdens het proces en vooral na afloop zijn onze drijfveer. Een gelukkiger leven is binnen handbereik. Wij ontzorgen je graag!

Heel veel plezier met het bekijken van onze site, stel gerust je vragen, er is veel mogelijk. We denken graag met je mee.

Heel erg graag tot ziens!

Warme groetjes van mij