Uniquesfeer

ACCESS-BARS voor jou

Access Bars wat is dat?

Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta). Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.

In en rond je hoofd zitten 32 energiepunten (Bars in het Engels) die banen vormen. De Access Bars zijn specifieke punten op het hoofd die bepaalde thema’s in ons leven belichamen. Door deze 32 energiepunten (Bars) op het hoofd zachtjes aan te raken gedurende een tijd, ontladen deze waardoor je jouw belemmerende gedachten en conclusies over deze thema’s loslaat.

Je hoeft er verder niet over na te denken of er iets voor te doen. Gewoon lekker liggen, ontspannen en bereid zijn om te ontvangen. Je kunt het zien als het opschonen van een computer. Ons hoofd is ook een soort computer waar we allerlei gedachten, aannames, conclusies en bedenkingen uitvoeren en verzamelen van onze dagelijkse gebeurtenissen en ervaringen.

Veel van deze gedachten en conclusies kunnen belemmerend zijn en kunnen een drukte, chaos en/of stress veroorzaken in ons hoofd.

Deze overbodige “rommel” om het zo maar te noemen, kun je weg laten ebben door een Bars behandeling. Door de zogenoemde bars te laten lopen of stromen, kun je weer meer ruimte en rust krijgen in je hoofd. En alleen jij kan los laten waar jij bereid bent om los te laten.

Je gaat heerlijk 1,5 uur liggen op onze massagetafel bij jou thuis of bij ons en we laten de juiste energie weer stromen. Als de eerste behandeling je goed bevallen is, is het aan te raden na plm. 3 weken opnieuw een behandeling te nemen en vervolgens weer na 3 weken nog 1. Wil je meer weten, vraag het ons gerust.

Een losse behandeling ontvang je van ons voor slechts € 50,=.

Een arrangement van 3 behandelingen krijg je voor € 120,=.

Ontvangen is één van de meest waardevolle en impactvolle onderdelen van een bars sessie. Vaak vinden we het nog niet zo gemakkelijk om los te laten en iets echt te ontvangen van een ander zonder oordelen of andere beperkingen. Sta jij open om echt te ontvangen? Ik geef je graag een Bars behandeling!

Bars behandelingen zijn geschikt voor jonge kinderen tot en met hoogbejaarde mensen. Het is geschikt voor iedereen die bereid is om te ontvangen. Bars behandelingen kunnen echt een uitkomst bieden aan mensen die chaos en drukte in hun hoofd ervaren en/of veel stress hebben. Als je maar moeilijk in slaap kunt komen of veel aan het piekeren bent, kan een Bars behandeling voor verrassend goede resultaten zorgen. Hoofdpijn kan verdwijnen en zo nog veel meer.

Access Bars is een behandelmethode dat onderdeel is van de Amerikaanse organisatie Access Consciousness®, Deze organisatie richt zich op het vergroten van bewustzijn en eenheid in de wereld, en wordt geleidt door grondlegger Gary Douglas en co-creator Dr. Dain Heer.